Infolearn

Kernkwaliteiten 

 

Infolearn is niet de standaard softwareleverancier, maar onderscheidt zich als adviesbureau dat alle benodigde facetten rondom leren en ontwikkelen van medewerkers samen met de organisatie invult. De kernkwaliteiten van Infolearn zijn:

  • Volledig advies omtrent technische, organisatorische en onderwijskundige vraagstukken rondom een leermanagementsysteem
  • Ontwikkeling van content en multimedia, alsmede de correcte integratie van externe content
  • Ontzorgen van de organisatie door het aanbieden van een compleet servicepakket;
    van hosting tot aan helpdesk- en beheerondersteuning
  • Een team van specialisten met kennis over didactiek, optimaliseren van leerprocessen, inzet van verschillende leervormen, effectief leren op de werkvloer, et cetera.

 

Innovatie & doorontwikkeling

 

Innovatie en doorontwikkeling staan hoog in het vaandel bij Infolearn. Moodle kent als open source product al een hoge mate van doorontwikkeling en vernieuwingen. Desondanks zijn wij binnen Infolearn altijd op zoek naar doorontwikkelingen en vernieuwingen van het Novio Concept. Input is afkomstig vanuit de klant, onze eigen ervaringen en de ontwikkelingen in de markt.

Een goed voorbeeld van innovatie is de recente ontwikkeling en oplevering van NovioTalent. Met NovioTalent worden organisaties in staat gesteld medewerkers, leerlingen maar ook stagiaires te faciliteren en ondersteunen bij hun ontwikkeling. Dit wordt gefaciliteerd middels bijvoorbeeld peer-to-peer en 360 graden feedback. Ook werkplekleren en observaties behoren tot de mogelijkheden. Vanuit een POP en PAP wordt er per individu gekeken naar de ontwikkeling.

 

Team

 

Inmiddels is het team van Infolearn uitgebreid naar meer dan 18 medewerkers; onderwijskundigen, (software)ontwikkelaars, vormgevers, projectmanagers, communicatiespecialisten en trainers vormen de kern van Infolearn.

 

Partners

 

Infolearn werkt samen met diverse partners om zo een integrale oplossing te bieden voor organisaties. Een belangrijke partner van Infolearn is AFAS. Dit partnership draagt bij aan de integrale koppeling tussen het HRM-systeem AFAS en de leeromgeving van het Novio Concept.

 

Leercontent

 

expertcollege noordhoff prof-portaal-zorg
groothedde leerstation the-next-page
 

 

Techniek

 

infoland intersystems expertcollege

 

 

E-Learning gadgets

 

Naast de reguliere content, ondersteunt Infolearn haar klanten bij de ontwikkeling van onder andere mini games. Tevens kan er gewerkt worden met video response, virtual classrooms en kunnen leerpaden gekoppeld worden aan QR codes.

 

Kenniscentrum

 

Infolearn is een door AgentschapNL (onderdeel Ministerie van Economische Zaken) erkend kenniscentrum.