Infolearn - Infolearn
515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Veelzijdig bureau met een passie voor leren.”

Visie op leren

Tegenwoordig is het voor medewerkers van belang dat zij de kans krijgen zich te ontwikkelen. Dit ontwikkelproces dient gefaciliteerd en gestimuleerd te worden vanuit de organisatie. Medewerkers hebben hierbij wel eigen verantwoordelijkheid voor hun leerproces.

 

Medewerkers leren in formele, klassikale situaties, zoals opleidingen en cursussen, maar ook in informele situaties. De ontwikkeling vindt plaats door met collega’s te praten, mee te kijken en te oefenen op de werkvloer. Feedback vragen en geven is een belangrijk onderdeel binnen deze ontwikkeling en komt uiteindelijk de deskundigheid en kwaliteit ten goede.

Leren door werken0%
Leren via coaching en feedback0%
Leren via trainingen en cursussen0%

Veelzijdig bureau met een passie voor leren

Vanuit een onderwijskundig perspectief implementeren wij Moodle en Novio leer- en werkomgevingen en houden wij ons bezig met innovatieve content oplossingen. Inmiddels zijn meer dan 100 organisaties aan het leren en ontwikkelen in een (Novio) omgeving van Infolearn. Opdrachten bestaan uit de implementatie van eenvoudige tot zeer complexe leeroplossingen die variëren van een digitale leeromgeving, portfoliosysteem tot multisite-omgevingen.

 

Daarnaast is het ontwikkelen van content, video, animaties en simulaties een belangrijk onderdeel. Ook kan Infolearn organisaties op diverse vlakken adviseren en ondersteunen, van advies voorzien en trainingen omtrent authoringtools verzorgen. Omdat we een passie voor leren hebben, blijven wij daarom altijd op zoek naar nieuwe innovaties en uitdagingen op het gebied van educatie en didactiek.

1965

Oprichting Instituut Groothedde

2002

Start met innovatieve leeroplossingen, zoals Moodle implementaties

2009

E-learning gerelateerde zaken worden vanaf nu aangeboden vanuit Infolearn

2012

Introductie van Moodle+; een uitbreiding op een traditionele Moodle omgeving

2016

Introductie van het Novio Concept; een compleet leer- en ontwikkelplatform

Vandaag

4 landen, 100+ implementaties, van Zorg tot Industrie, met een uitgebreid (product) portfolio

Het team van Infolearn

Met ons team van 25 ervaren consultants, onderwijskundigen, ontwikkelaars, vormgevers en trainers, hebben wij de kennis in huis om op elk vlak een organisatie te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden naar de best passende oplossing.

 

Graag bij ons komen werken? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur een openstaande sollicitatie middels de contactpagina naar ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geloven in het leren en ontwikkelen van de medewerkers, kennisoverdracht, het beste in ieder naar boven willen halen, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen; dit is ons DNA, onze passie. Hier geloven we in.

 

Middels donaties aan bijvoorbeeld derde wereldlanden (zoals Nepal) voor een computerleslokaal, afvalscheiding in de kantine of het rijden van elektrische auto’s; een betere wereld begint bij onszelf.