Aanbod - Infolearn
518
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-518,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Een goed product is de basis voor de doorontwikkeling van de medewerker.”

Advies

Infolearn adviseert en ondersteunt organisaties op diverse vlakken. Denk hierbij aan het uitwerken van een visie op leren, het opstellen van een plan van aanpak omtrent het leren op de werkplek en aanvullende ondersteuning tijdens en na de implementatie van een leer- en ontwikkelplatform.

Leer- en ontwikkelplatform

Het Novio Concept is het platform voor organisaties die leren en ontwikkelen centraal en geïntegreerd willen aanpakken in één systeem. Met dit platform ligt de verantwoordelijkheid meer bij de medewerker, wordt zij gestimuleerd zich te blijven ontwikkelen en heeft de organisatie te allen tijde inzicht in de voortgang.

Training

Infolearn geeft diverse trainingen zoals digitale didactiek, Moodle, Novio, Adobe Captivate, H5P en Articulate Storyline. Trainingen zijn ideaal als een organisatie zelf content wil gaan ontwikkelen of de kennis wenst uit te breiden.

Content

Infolearn is specialist, intermediair én ontwikkelaar op het gebied van content. Onze visie op content is dat deze attractief, interactief en adaptief dient te zijn. Hiermee wordt de meest effectieve wijze van leren bereikt. Daarnaast is het mogelijk om samen met Infolearn content op maat te ontwikkelen.