Infolearn Klantevent 2019
2364
page-template-default,page,page-id-2364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Infolearn Klantevent 2019

Droom, Durf & Doe met ons mee op donderdag 28 maart

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, reizen, persoonlijke ontwikkeling … Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat maakt je gelukkig, vind je leuk om te doen: waar bloei jij van op?

 

Dat is het thema van ons klantevent, welke we op donderdag 28 maart op een feestelijke wijze met elkaar vieren! Deze dag staat in het teken van elkaar ontmoeten, kennis opdoen over de nieuwe ontwikkelingen van de leer- en ontwikkeloplossing en af en toe uit je comfortzone stappen. Dit doen we door een gevarieerd interactief programma, waarbij korte plenaire sessies worden afgewisseld met inspirerende workshops, muziek en een smakelijk lunch. Uiteraard afgesloten met een gezellige, informele borrel.

 

Droom mee tijdens mindfulness, durf te acteren bij de theaterworkshop of dans mee op het ritme van Zuid-Amerikaanse salsa muziek. Ben jij er klaar voor?

Foto site (1)
Programma

09:30 uur | Inloop & Ontvangst

10:00 uur | Opening & Plenair deel 1 

10:45 uur | Koffiebreak

11:00 uur | Start workshops – ochtend

12:00 uur | Middagbreak
Lunch | Kennismarkt | Netwerken

13:15 uur | Plenair deel 2
Talkshow LateNightDreaming
Klaar om tijdens deze talkshow meegenomen te worden in de dromen van verschillende gasten? Welke ontwikkelingen zien zij in hun werkveld en hoe kan hierop, mede door slimme leeroplossingen, geanticipeerd worden?

14:45 uur | Frisbreak

15:00 uur | Start workshops – middag

16:00 uur | Afsluiting

16:30 uur | Borrel

Nu aanmelden
Workshops

Klaar voor de start! Droom, durf en doe met ons mee; dit kan met deelname aan één van de acht workshops tijdens deze dag. We hebben twee workshoprondes, in de ochtend en de middag. Welke drie voorkeur keuzes heb jij? Op de dag zelf hoor je aan welke twee workshops je definitief deelneemt.

Workshop ‘Tour de Honig’
Welke ondernemers zitten er eigenlijk in het Honigcomplex? Wat doen ze en wat drijft ze? Tijdens een rondleiding wordt stilgestaan bij het verleden van de fabriek en hoe met ‘omdenken’ er opeens een nieuw Nijmeegse hotspot is ontstaan; wat is eigenlijk de toekomst van deze culturele smeltkroes?

Workshop ‘Van mind full naar mindfulness’
Voor veel mensen is werkdruk en de balans werk-privé een uitdaging. Dromen en do’s komen met elkaar in disbalans. Mindfulness kan daarbij helpen. In deze workshop krijg een introductie in het mindfulness en ga je aan de slag met een aantal praktische oefeningen die je thuis of op het werk meteen kunt toepassen.

Workshop ‘Van mismatch tot high potential’
Durf jij bewust én strategisch om te gaan met de planning van het personeel? Bekijk samen met collega Anneke naar diverse modellen die je ondersteunen in deze keuzes. Samen kom je tot de ontdekking welke potentie je in huis hebt; van mismatch word je niet zomaar high potential!

Workshop ‘Ritme van de salsa’
Collega’s Dominique en Maja hebben een passie voor Latijns-Amerikaanse dansen en zijn ervaren in het geven van Salsa & Merengue lessen. Ze staan te popelen om jou de basisbeginselen van deze vrolijke Caribische dans bij te brengen. Geen ingewikkelde danspasjes, maar vooral veel plezier en de heupen los. Dans je mee?

Workshop ‘Een vliegende start’
Hoe zorg je voor een vliegende start van nieuw talent in de organisatie? Van werving tot de eerste werkdag, samen met MadLogic ontwerp je in een uur een paper-prototype voor een gedegen onboarding. Naast het ontwerp, dat meteen klaar is voor gebruik, neem je de nieuwste inzichten en tips en tricks van onboarding mee naar huis.

Workshop ‘Dromen worden doelen’
Leuk dat je droomt, maar echt gelukkig worden we van doelen. Maar hoe maak je die dan goed? En wat is dat SMART ook alweer? In de workshop word je in een snelkookpan meegenomen in het fenomeen doelen. Met elkaar onderzoeken we hoe je een sterk doel stelt voor jezelf. Droom en doe je mee?

Workshop ‘Durf te acteren’
Acteren kunnen we allemaal, echt! Het is een kwestie van loslaten en doen. In deze workshop word je meegenomen in een aantal toneeloefeningen en wordt, in de tijd die er staat, gepoogd een heuse scène te spelen. Durf het aan?

Workshop ‘Ready, set, game!’
In deze workshop ontdek je het potentieel van gamification in jouw leerprogramma. Wist je dat het maken van je eigen game helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Samen met MadLogic maak je in 30 minuten je eigen mini game. Super snel, super simpel!

Zien we jou op 28 maart?

Graag ontmoeten we je op het Infolearn Klantevent 2019. Zou je vóór 17 maart kunnen laten weten of je wel of niet aanwezig bent? In de aanmelding kun je daarnaast aangeven welke workshops jouw voorkeur hebben. Mocht je samen met een collega willen komen; gezellig! Stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Nu aanmelden