Nieuws - Infolearn
782
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-782,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

Wegens de snelle groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s op diverse functies, voor zowel Nederland als België! Alle functies binnen Infolearn hebben één ding gemeen: een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en (persoonlijke) ontwikkeling. Naast de ruimte voor talentontwikkeling, zoeken we ontspanning bij de feestcommissie, met de WeekAfsluitWeetjes, het innovatiecafé en uiteraard de vrijdagmiddagborrel. Zoals je al kan lezen, de resultaten tellen, maar ook een goede sfeer en leuke collega’s.

Vorig jaar hebben we rond deze tijd een kerstdonatie gedaan voor een lokaal initiatief op bijna 7.000 kilometer afstand van ons kantoor in Nijmegen. Voor de klanten van Infolearn, namens de klanten van Infolearn, aan de lokale bevolking in Nepal. We zijn inmiddels een jaar verder en het resultaat mag er wezen… Een nieuw en compleet ingericht computerleslokaal op de school ‘Snow View’ in de gemeente Tallo Hemja welke gelegen is in het hart van Nepal, aan de voet van de Harpan Vallei, welke gesteund wordt door Stichting Maya.

Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) organiseert dit jaar de NIAZ Jaarprijs 2017. De prijs gaat naar een organisatie die bijdraagt aan betere kwaliteit van zorg. Onze klant, Diakonessenhuis, doet ook mee. Ondersteun Diakonessenhuis door te stemmen via jaarprijs.niaz.nl.

Infolearn is expert op het gebied van leren en ontwikkelen, voor medewerkers én leerlingen!  Onze visie is dat elke medewerker van de organisatie gefaciliteerd moet worden in het leer- en ontwikkelplatform Novio Concept. Om op een effectieve en uitnodigende wijze de leerlingen te registreren én faciliteren in het stageproces, is er een functionaliteit ontwikkelt dat hier naadloos op aansluit; het leerlingvolgsysteem. Met onze expertise en ervaring kunnen wij elke organisatie gedegen advies geven.

Vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) is er een bedrag vrijgesteld om trajecten rondom duurzame inzetbaarheid van de medewerker te subsidiëren. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen van deze subsidie gebruik maken. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 – 2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden, door bijvoorbeeld het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden. De subsidie per project bedraagt 50% van de projectkosten.

Op een zonnige donderdag (11 mei j.l.) vond het jaarlijkse Infolearn klantevent plaats op een prachtige en inspiratievolle locatie in Ede. Thema’s als innovatie, co-creatie en personalisatie waren de rode draad gedurende het event; van plenaire sessies in de ochtend tot interactieve workshops in de middag. Omdat we geloven dat we samen een beter product kunnen neerzetten, dat nóg beter aansluit bij de wensen en behoeften van de klanten, staat interactiviteit de gehele dag centraal.

Op donderdag 23 februari bezocht Katrien de Troyer (Senior Learning Consultant) namens Infolearn ‘De Dag van de Social Profit’. Deze studiedag was inhoudelijk sterk en spoorde aan om de mouwen op te stropen, en te werken aan organisaties waar mensen graag willen werken met als motto ‘You at your best’.

In het afgelopen jaar heeft Infolearn zich samen met zorgorganisaties gefocust op kwaliteitverbetering met ondersteuning vanuit het Novio Concept. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen; toezichthoudende organisaties zijn zeer tevreden met de resultaten en rapportages vanuit het leer- en ontwikkelplatform.

Om aan de wensen en behoeften van de markt te voldoen heeft Infolearn in samenwerking met Meander Medisch Centrum een eigen medisch portfolio ontwikkeld dat niet alleen gebruiksvriendelijk en flexibel is, maar ook de administratieve lasten minimaliseert voor de AIOS en opleider.

Infolearn gelooft in het combineren van krachten; iedere organisatie is specialist in haar eigen werkveld en door deze expertise te combineren, ontstaat een efficiënte oplossing die optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Daarom ontstaan er steeds meer intensieve samenwerkingsverbanden.

Het (goed) inwerken van medewerkers is niet alleen belangrijk voor een soepele start binnen het bedrijf, maar ook voor het garanderen van kwaliteit op de werkvloer. Het Novio Concept biedt handvatten om medewerkers snel kennis te laten maken met de (nieuwe) organisatie en hun kennis snel op niveau te krijgen.

In samenwerking met Blanco, specialist in organisatie- en teamontwikkeling, bieden wij e-learning en blended learning trajecten aan. De Blanco Academie bevat trainingen omtrent de thema’s Agressie, Teamontwikkeling en Communicatie. De e-learningmodules bestaan uit een gevarieerd aanbod van theorie, situaties uit de praktijk, video’s en interactieve (werk)opdrachten.