Content omtrent Agressie en Teamontwikkeling beschikbaar - Infolearn
1179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1179,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

1 oktober 2016 | Content omtrent Agressie en Teamontwikkeling beschikbaar

In de afgelopen tien jaar heeft Infolearn zich ontwikkeld tot een specialist omtrent het leren en ontwikkelen van medewerkers in en op de werkvloer. De adviserende rol met een onderwijskundige inslag zorgt ervoor dat wij continu de producten, waaronder content, willen door ontwikkelen en vernieuwen. Infolearn merkt dat agressie en teamontwikkeling een steeds belangrijker thema worden bij verschillende organisaties. Een recente ontwikkeling is dan ook dat we samen met onze partner Blanco-organisatieonwikkeling vijf e-learningmodules hebben ontwikkeld die aansluiten bij de behoefte in de markt. Blanco is de specialist in het ondersteunen en adviseren van organisatievraagstukken binnen zorginstellingen, waarbij zij zich richten op team- en organisatieontwikkeling. De e-learningmodules zijn interactief; doen, lezen, kijken en klikken. Door deze verschillende werkvormen wordt er op een effectieve manier geleerd en dit zorgt ervoor dat de materie snel eigen is.

 

Agressie

De module agressie gaat in op verschillende kritische situaties, waarbij er verschillende vormen van agressiviteit wordt getoond. Hoe kun je professioneel en preventief handelen, vanuit welke perspectieven kun je het benaderen en vooral, hoe voorkom je het? Dit zijn centrale vraagstukken waar de medewerker bij afronding van de e-learning antwoord op heeft.

 

Blanco heeft op basis van jarenlange praktijkervaring een methodiek ontwikkeld die effectief is gebleken bij het omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag. In de e-learning maken de medewerkers kennis met deze methodiek.

 

Teamontwikkeling

De verschillende modules teamontwikkeling (Blanco Team Ontwikkeling) geven vooral handvatten omtrent het gedrag in teamverband, samenwerken met elkaar, de rol van de manager en de wijze hoe je als team methodisch en effectief kunt samenwerken. Een team dat in balans is, resulteert uiteindelijk in een groep medewerkers die kwaliteit en deskundigheid leveren.

 

De nieuwe cursussen zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar als e-learningmodule. Daarnaast zijn de cursussen perfect te combineren met een aanvullende praktijktraining. De modules passen naadloos in de eigen (bestaande) leeromgeving van de organisatie en worden aangeleverd als SCORM-bestand. Door de integratie in het LMS zijn de studieresultaten direct zichtbaar in de managementrapportages die kunnen worden gegenereerd in de leeromgeving. Hierdoor heeft de organisatie precies inzichtelijk hoe de voortgang is van het leren en ontwikkelen van de medewerkers rondom agressie en teamontwikkeling.