Infolearn ISO en NEN gecertificeerd - Infolearn
3082
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3082,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

09 juli 2019 | Infolearn behaalt ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Geweldig nieuws; Infolearn is sinds juli 2019 gecertificeerd volgens de normen ISO 27001 en NEN 7510. Beide certificaten zijn na een nagenoeg foutloos audit traject toegekend. De certificering is een formele bevestiging dat Infolearn veel waarde hecht aan het veilig omgaan met informatie en persoonsgegevens en hier intern actief beleid op voeren. De ISO en NEN certificering is geen doel op zich, maar een middel waarmee Infolearn de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging onder controle weet te krijgen.

 

ISO 27001 is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging, opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). De certificering maakt aantoonbaar dat een organisatie informatieprocessen continu beheerst en dat vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie geborgen worden. Wanneer een organisatie voldoet aan die eisen, zijn adequate beveiligingsmaatregelen gewaarborgd.

 

NEN 7510 is een norm ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie-instituut voor informatiebeveiliging in de zorgsector in Nederland. Deze norm richt zich specifiek op informatiebeveiligingseisen voor de zorgsector en is dé standaard in deze branche die helpt de beveiliging, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data te garanderen.

 

Wat betekent de certificering voor onze klanten?

 

De ISO 27001 en NEN 7510 certificering garandeert dat Infolearn:

 

  • voldoet aan de normen voor informatieveiligheid en hier actief beleid op voert;
  • bescherming van persoons- en bedrijfsdata te allen tijde waarborgt;
  • adequate technische en organisatorische maatregelen t.a.v. informatiebeveiliging heeft getroffen;
  • door jaarlijkse externe audits het informatieveiligheidsbeleid continu (niet een eenmalige actie) de aandacht heeft en getroffen maatregelen actueel zijn;
  • een betrouwbare partner is.