Kom je bij ons werken? - Infolearn
1670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1670,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

19 juni 2018 | Kom je bij ons werken?
Wegens de snelle groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s op diverse functies, voor zowel Nederland als België! Alle functies binnen Infolearn hebben één ding gemeen: een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en (persoonlijke) ontwikkeling. Naast de ruimte voor talentontwikkeling, zoeken we ontspanning bij de feestcommissie, met de WeekAfsluitWeetjes, het innovatiecafé en uiteraard de vrijdagmiddagborrel. Zoals je al kan lezen, de resultaten tellen, maar ook een goede sfeer en leuke collega’s.
Kijk gauw hieronder om de openstaande vacature(s) te bekijken. Geïnteresseerd? Twijfel dan niet en solliciteer!

 

New Business Sales Consultant (Fulltime) – Nederland

In de functie van New Business Sales Consultant coördineer je alle commerciële processen rondom het managen van je eigen leads, pipeline en bestaande klanten. Lees hier de gehele vacature.

 

Support Engineer (Fulltime) – Nederland

In de functie van Support Engineer ben je het technische aanspreekpunt van de helpdesk. Je signaleert en analyseert problemen die spelen binnen de leeromgeving van klanten. Nieuwsgierig geworden? Lees hier de gehele vacature.