Kwaliteit bewezen met het Novio Concept - Infolearn
1164
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1164,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

15 januari 2017 | Kwaliteit bewezen met het Novio Concept

In het afgelopen jaar heeft Infolearn zich samen met Meander Medisch Centrum, Diakonessenhuis Utrecht en Humanitas DMH gefocust op kwaliteitverbetering met ondersteuning vanuit het Novio Concept. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen; toezichthoudende organisaties zijn zeer tevreden met de resultaten en rapportages vanuit het leer- en ontwikkelplatform.

 

Leren, ontwikkelen én rapporteren

Het Novio Concept is sterk in het faciliteren van alle vormen van leren en ontwikkelen. Dit is naadloos verbonden met het inzichtelijk maken van behaalde en nog te behaalde scholingsactiviteiten, alsmede actieve signalering indien de scholing is verlopen. Elke medewerker heeft een persoonlijke pagina waarin deze activiteiten realtime worden weergegeven. De managers kunnen door middel van dynamische managementrapportages 24/7 de voortgang van de activiteiten inzien, monitoren en bijsturen waar nodig.

 

Realtime inzage; ook voor toezichthoudende organisaties

Doordat er te allen tijde inzage is in alle scholingsresultaten van de gehele organisatie, wordt continu de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van de organisatie bewaakt. De bekwaam- en bevoegdheid van elke medewerker wordt inzichtelijk gemaakt en herscholing wordt gesignaleerd en geregistreerd. Een organisatie kan toezichthoudende organisaties, zoals de Inspectie van Volksgezondheid (IGZ), NIAZ, JCI, arbo inspectie, etc., op ieder gewenst moment een up-to-date overzicht geven van de deskundigheid van het personeel. De kwaliteit van het Novio Concept heeft zich in veel praktijksituaties bewezen; meerdere organisaties hebben reeds inspecties of audits gehad en door middel van het leer- en ontwikkelplatform met de bijbehorende rapportages waren zij in staat om direct de juiste verantwoording te geven aan de inspectie. Een mooi voorbeeld is hoe Diakonessenhuis Utrecht en Meander Medisch Centrum nu het Novio Concept inzetten om de bekwaamheid en herscholing voor het Convenant Medische Technologie (CMT) vorm te geven.

 

Fundament voor de toekomst

Een goede samenwerking tussen de desbetreffende organisatie en Infolearn is essentieel en zorgt voor een optimale en integrale benutting van de mogelijkheden en verdieping die een leer- en ontwikkelplatform kan bieden, zoals een verantwoording richting toezichthoudende organisaties. Infolearn blijft altijd op zoek naar deze integrale oplossing waarbij er een situatie gecreëerd wordt van 1 + 1 = 3. Dit zorgt ervoor dat het product constant in ontwikkeling is én de klant altijd voorzien wordt van een totaaloplossing omtrent leren en ontwikkelen. Nu en in de toekomst.