Nieuw klaslokaal, schoolgeld, snack en uniformen voor een stichting in Tanzania! - Infolearn
1973
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1973,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

18 juni 2018 | Nieuw klaslokaal, schoolgeld, snack en uniformen voor een stichting in Tanzania!

Ook dit jaar mogen we genieten van de prachtige resultaten van onze kerstdonatie. Vorig jaar hebben we een kerstdonatie gedaan aan een stichting in Tanzania die er alles aan doet om kinderen te helpen. Deze stichting vangt kwetsbare kinderen op met als doel hen vanuit een veilige omgeving gezondheid, onderwijs en daarmee toekomst te bieden. Mooi doel, toch?

 

Update vanuit Tanzania

Een paar maanden later hebben wij een update mogen ontvangen waarin Watoto wa Tanzania – Children of Tanzania vertelt hoe welkom onze donatie was en hoe deze is ingezet ondersteund door prachtige foto’s van blije kinderen.

 

Een groot klaslokaal en een speelzaal

Vanuit Infolearn hebben we contact gehad met Janna Zeilstra die sinds 2010 actief is in Tanzania waar ze diverse projecten heeft gerealiseerd. Janna heeft onze donatie gebruikt om een klaslokaal te renoveren en in te richten zodat de leerlingen kunnen blijven leren en zich kunnen ontwikkelen wat helemaal in de lijn is met onze visie: passie voor leren en ontwikkelen. Naast het klaslokaal is er ook een speelruimte gecreëerd waar de kinderen veilig kunnen spelen en boekjes kunnen lezen.

 

Een jaar lang gratis leren

Wat nog leuker is, is dat de donatie het schoolgeld voor een jaar heeft gedekt! Hierin is ook een lekkere snack voor de kinderen inbegrepen. Daarnaast zijn er ook uniformen voor de kinderen gemaakt, waar ze ontzettend trots op zijn.

 

Nieuwe vakantie bestemming nodig?

De Watoto wa Tanzania – Children of Tanzania stichting doet nog veel meer om mensen te verbinden met de kinderen en stichting. Naast een lodge met 16 kamers, een eigen restaurant en binnenkort ook een zwembad, worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Van het beklimmen van Mount Kilimanjaro tot aan het bezoeken van een Masaai Vrouwengroep en het ontdekken van mooie vogels. Nieuwsgierig naar meer? Neem dan een kijken op http://www.ngaleku.org/