Realiseer een onboarding programma met impact - Infolearn
3102
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3102,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid Infolearn
27 juni 2019 | Realiseer deze zomer een onboarding programma met impact

We zijn afgelopen weken getrakteerd op prachtig weer en zomerse temperaturen. Laten we hopen dat we hier nog langer van mogen genieten nu de zomervakantie officieel voor de deur staat. De zomervakantie is de ideale periode om de HR projecten die nog op de plank liggen nieuw leven in te blazen! Zoals het verbeteren van het onboarding programma voor het nieuwe talent dat staat te popelen om na de zomer bij jouw organisatie van start te gaan.

 

Het belang van een goed onboarding programma

Een onboarding programma zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen, sneller ingewerkt zijn en betrokken raken bij de organisatie. Wist je dat een goed doordacht onboarding programma er voor zorgt dat 91% van de nieuwe werknemers ook na het eerste jaar nog bij de organisatie werkzaam zijn?

 

Kortom, hoog tijd om stil te staan bij het onboarding proces bij jou in de organisatie en Infolearn kan daarbij helpen. Met een eigen Onboarding-module in onze leer- en ontwikkeloplossing ondersteunen wij een divers aanbod aan (online en offline) inwerk activiteiten waarmee jouw nieuwe medewerkers binnen no-time op vlieghoogte zijn, terwijl jij meer grip hebt op de resultaten en voortgang van jullie inwerkprogramma.

 

Meer weten over de voordelen van een online onboarding programma en de meest gebruikte onboarding activiteiten? Lees hier alles over onze Onboarding-module.