Steeds meer samenwerkingsverbanden - Infolearn
1174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1174,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

24 november 2016 | Steeds meer samenwerkingsverbanden

In de afgelopen tien jaar heeft Infolearn zich ontwikkeld tot een specialist in het ‘nieuwe leren’ door middel van een web based leermanagementsysteem (LMS), inclusief content en diverse services. Infolearn is niet een standaard softwareleverancier, maar onderscheidt zich als adviesbureau dat alle benodigde facetten rondom leren en ontwikkelen van medewerkers samen met de organisatie invult. Om in alle benodigde facetten voor nu en in de toekomst te kunnen voorzien, wordt er steeds meer gebruik gemaakt van partnerships. De intensieve samenwerkingen dragen bij aan de doorontwikkeling en kwaliteit van het Novio Concept.

 

Business, kennis en techniek

Een goede samenwerking tussen partners zorgt voor een optimale en integrale benutting van de mogelijkheden en verdieping die een leeromgeving kan bieden. Infolearn heeft diverse soorten partners. Een businesspartner, zoals Blanco en SEP, is een partner waarbij de producten en diensten van de twee organisaties gezamenlijk wordt aangeboden. Dit resulteert in een unieke combinatie.

 

Naast de businesspartners, werken we samen met kennispartners. Een belangrijke partner hierin is ExpertCollege, samen met deze kennispartner ontwikkelen we content speciaal voor de zorgsector en wordt het element ‘kennis’ optimaal ingezet als separaat product of binnen een LMS.

 

Een andere vorm van samenwerkingsverbanden zijn de systeempartners. Door de intensieve samenwerking met onder andere AFAS wordt er gewerkt aan de optimale integratie van koppelingen tussen het LMS en andere externe systemen. Dit zorgt voor een continue uitwisseling van up-to-date informatie tussen het HRM-systeem en het LMS.

 

Nu en in de toekomst

Infolearn blijft altijd op zoek naar interessante samenwerkingsverbanden waarbij er een situatie gecreëerd wordt van 1 + 1 = 3. Dit kan onder andere op het gebied van techniek, vakkennis, specifieke markten, content of media zijn. Dit zorgt ervoor dat het productportfolio constant in ontwikkeling is én dat de klant altijd voorzien wordt van een totaaloplossing omtrent leren en ontwikkelen. Nu en in de toekomst.