Gezocht: Implementatie consultants - Infolearn
3215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3215,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Als consultant speel je een onmisbare rol bij het succesvol inrichten en implementeren van onze software bij klanten.”

Vacature Commercieel medewerker Infolearn Nijmegen
Vacature | Implementatie consultant

Wil jij werken in een veelzijdige organisatie gedreven door innovatie? Ben jij klaar voor een functie waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en ontwikkeling? Ben je ambitieus en heb je zin om met je (technische) expertise bij te dragen aan ons team en de doorontwikkeling van onze oplossingen? Dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wie zijn wij?

Met onze leer- en ontwikkeloplossingen helpen wij organisaties met vraagstukken rondom competenties, de ontwikkeling van hun medewerkers, inzicht in hun talenten en het vergroten van hun kennis. Als vooraanstaande en ambitieuze speler in de wereld van leer- en ontwikkeloplossingen zijn wij continu bezig met de kwalitatieve groei van onze organisatie.

 

Over de functie

Als consultant speel je een cruciale rol bij de succesvolle inrichting en implementatie van onze software bij klanten. Door de klant- en leerbehoefte goed uit te vragen en door te spreken met je collega’s kun jij met jouw kennis van onze oplossingen de klant goed adviseren en optimaal inrichten.

 

Je overlegt met de ICT- en applicatiebeheerders van de klant over hun wensen en verwachtingen en bent goed in staat om uit te leggen welke technische en functionele mogelijkheden onze oplossingen bieden en welke randvoorwaarden daarbij gelden. Je bent daarin klantgericht, constructief en zelfverzekerd. Je durft ‘nee’ te zeggen als een gewenste oplossing niet haalbaar is, of niet verstandig is met het oog op toekomstige ontwikkelingen of onderhoudbaarheid, maar blijft op elk moment een prettige gesprekspartner.

 

Om deze rol optimaal te kunnen invullen, leer je natuurlijk de ins & outs van onze eigen oplossingen, maar heb (of ontwikkel) je daarnaast een brede kennis van andere informatiesystemen, clouddiensten en standaarden. Bijvoorbeeld op het vlak van koppelingen en integraties met andere clouddiensten of systemen.

 

Wie ben jij

  • Je hebt HBO werk-/denkniveau;
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands;
  • Je hebt affiniteit met cloud-based software. Je vindt snel je weg in applicaties, en vindt het leuk om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en anderen daarmee op weg te helpen;
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.

 

Wat bieden wij

  • Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie;
  • Open en informele bedrijfscultuur, hecht team;
  • Veel zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast geworden?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Zeynep Bal, HR Adviseur, via hr@infolearn.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –