Vanaf nu beschikbaar; Medisch Portfolio - Infolearn
1169
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1169,page-child,parent-pageid-782,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom leren.”

8 december 2016 | Vanaf nu beschikbaar; Medisch Portfolio

Het medisch portfolio een omslachtig en log systeem? Uit een inventarisatie van de Federatie van Medisch Specialisten is gebleken dat de huidige portfoliosystemen niet flexibel en gebruiksvriendelijk genoeg zijn. De nadruk ligt op het invullen van de formulieren in plaats van op het faciliteren van het leerproces. Om aan de wensen en behoeften van de markt te voldoen heeft Infolearn in samenwerking met Meander Medisch Centrum een eigen medisch portfolio ontwikkeld dat niet alleen gebruiksvriendelijk en flexibel is, maar ook de administratieve lasten minimaliseert voor de AIOS en opleider.

 

Effectief leren centraal

In het medisch portfolio staan vier onderdelen centraal: beoordelingen, thema’s, rapportages en overige leeractiviteiten. Deze vier onderdelen zijn naadloos verbonden met elkaar en vullen elkaar aan waar nodig. Hierdoor wordt het individueel opleidingsplan geregistreerd en gewaarborgd. Daarnaast is het medisch portfolio gepersonaliseerd op de AIOS en overdraagbaar indien zij naar een nieuwe opleidingsplek gaan in een ander ziekenhuis. Uiteraard is er een koppeling met het LMS van het desbetreffende ziekenhuis mogelijk of een connectie met PE-Online (GAIA) om direct de accreditatie weg te schrijven in het kwaliteitspaspoort.

 

Dynamische (CANMED) rapportages

Uitgangspunt van Infolearn, en dus ook van het medisch portfolio, is dat de lerende centraal staat. Werken en leren worden gecombineerd en middels dynamische rapportages hebben zowel de AIOS als de opleider te allen tijde inzicht in de voortgang. Er is altijd een realtime inzage in het huidige niveau en het gewenste niveau; hierdoor is het in één oogopslag duidelijk of de AIOS geautoriseerd is om de desbetreffende handeling uit te voeren. Daarnaast beschikt het portfolio over een CANMED rapportage. Deze geeft een overzicht van het huidige competentieniveau. Het portfolio biedt tevens de mogelijkheid om zelf leeractiviteiten, zoals KPB’s, OSATS, MDO’s, presentaties, et cetera toe te voegen.

 

Aantrekkelijke prijs

Naast flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid is bij de ontwikkeling van het medisch portfolio de betaalbaarheid niet uit het oog verloren. Hierdoor kan Infolearn het portfolio tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden.

 

Meer informatie?

Met de introductie van het medisch portfolio blijft het DNA van Infolearn gewaarborgd; een passie voor leren en ontwikkelen. Heeft u behoefte aan meer informatie, een geheel vrijblijvende presentatie of inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op met ons op via het telefoonnummer 024 360 20 36 of via info@infolearn.nl.