Partners - Infolearn
733
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Samenwerken is vermenigvuldigen.”

AFAS | Systeempartner

Infolearn en AFAS kennen een intensieve samenwerking waarbij er gecertificeerde koppelingen mogelijk zijn tussen het Novio Concept en het HR-Systeem. Hierdoor is het mogelijk om tweezijdig te communiceren tussen de systemen; hierdoor worden beide producten versterkt en naadloos geïntegreerd.

EXPERTCOLLEGE | Kennispartner

De algemene visie op content vanuit Infolearn is dat deze adaptief (inspelen op verschillende leerbehoeften en kennisniveaus) en vraaggestuurd is. Hiermee wordt de meest effectieve wijze van leren bereikt. Een contentpartner van Infolearn is ExpertCollege; deze contentleverancier handelt volgens de visie van Infolearn. ExpertCollege heeft diverse bibliotheek en de populairste onder de klanten van Infolearn is de Essentials bibliotheek.

SEP | Gemeentepartner

Samen met SEP, specialist op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de gemeentesector, biedt Infolearn complete leeroplossingen aan. De samenwerking, waarbij kennis en ervaring optimaal gedeeld worden, zorgt voor een aanbod dat perfect aansluit op de specifieke wensen binnen de sector.

BLANCO | Kennispartner

In samenwerking met contentpartner Blanco-organisatieontwikkeling heeft Infolearn een interactieve e-learningbibliotheek ontwikkeld met thema’s als omgaan met agressie, communicatie en teamontwikkeling. De samenwerking zorgt ervoor dat ervaring uit de praktijk gecombineerd wordt met ervaring omtrent (digitale) didactiek. Het resultaat? E-learningcursussen met een onderwijskundige basis die aansluiten op de beleving van de medewerker.