Partners - Infolearn
733
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Met een groot partnernetwerk de klant optimaal bedienen.”

AFAS | Partner in HRM-systeem

Infolearn en AFAS kennen een jarenlange intensieve samenwerking waarbij er gecertificeerde koppelingen mogelijk zijn tussen de leer- en ontwikkeloplossing en het HRM-systeem. Hierdoor is het mogelijk om tweezijdig te communiceren tussen de systemen. Door deze koppeling is de informatie, zoals eindresultaten, altijd up-to-date in het (HRM-)bronsysteem, maar kloppen de gegevens ook in de leer- en ontwikkeloplossing.

EXPERTCOLLEGE | Partner voor zorggerelateerde content

De algemene visie op content vanuit Infolearn is dat deze adaptief (inspelen op verschillende leerbehoeften en kennisniveaus) en vraaggestuurd is. Hiermee wordt de meest effectieve wijze van leren bereikt. Een waardevolle contentpartner van Infolearn is ExpertCollege; deze contentleverancier handelt volgens de visie van Infolearn. ExpertCollege heeft diverse bibliotheken, waaronder een specifieke voor de VVT sector (genaamd ‘Essentials’). Met meer dan 125 relevante modulen tegen een aantrekkelijke prijs is dit een populaire combinatie samen met onze leer- en ontwikkeloplossing.

SEP | Partner in gemeenteland

Samen met SEP, specialist op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de gemeentesector, biedt Infolearn complete leer- en ontwikkeloplossingen aan. De samenwerking, waarbij kennis en ervaring optimaal gedeeld worden, zorgt voor een aanbod dat perfect aansluit op de specifieke wensen binnen de sector. Er zijn reeds 40 gemeenten aangesloten met de oplossing van Infolearn en de inhoudelijke content van SEP; een mooie win-win situatie dus!

GoodHabitz | Partner in soft skills

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling (soft skills) biedt GoodHabitz een hoogwaardig aanbod van online trainingen aan. De samenwerking betekent dat alle online trainingen van GoodHabitz, toegankelijk gemaakt  worden in onze leer- en ontwikkeloplossing. Medewerkers van onze klanten kunnen, naast het volgen van vakinhoudelijke trainingen, op een toegankelijke en vooral leuke manier aan hun persoonlijke vaardigheden werken. Een absolute verrijking van de leeromgeving waarbij de resultaten gewaarborgd blijven en worden samengevoegd met de hard skills!

IJK | Kennis- en implementatiepartner

Samen met IJK (onderdeel van de Driessen Groep) helpen we organisaties in de publieke sector om processen rondom leren en ontwikkelen overzichtelijk en efficiënter te maken. Met onze oplossingen bevorderen we de deskundigheid op de werkvloer en wordt de opleidingsadministratie een stuk eenvoudiger.

MadLogic | Partner in innovatieve leeroplossingen

MadLogic is een jong innovatief bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van op gaming gebaseerde oplossingen voor diverse sectoren. Door het bundelen van onze expertise en creativiteit op het gebied van digitalisering en gamification zijn wij in staat onze leeroplossing aan te vullen met hoogwaardige applicaties die bijdragen aan de hoogst mogelijke learning experience, waarbij mobiel het uitgangspunt is. Ook perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld onboarding!

Edubookers | Partner in externe opleidingen

Sinds 2019 heeft Infolearn een samenwerkingsverband met Edubookers (LSP), een vooruitstrevend boekingsplatform voor (online) trainingen en opleidingen. Het onafhankelijke platform, met met meer dan 950 opleiders en 23.000 trainingen, ontzorgt organisaties in de invulling van de totale externe opleidingsbehoefte. De volledige integratie van Edubookers in de leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn, zorgt ervoor dat organisaties alle opleidingsprocessen binnen één systeem kunnen vastleggen en dat blended learning optimaal kan worden ingezet.