Partners - Infolearn
733
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Samenwerken is vermenigvuldigen.”

AFAS | Partner in HRM-systeem

Infolearn en AFAS kennen een jarenlange intensieve samenwerking waarbij er gecertificeerde koppelingen mogelijk zijn tussen de leer- en ontwikkeloplossing en het HRM systeem. Hierdoor is het mogelijk om tweezijdig te communiceren tussen de systemen; hierdoor is de informatie altijd up-to-date zoals eindresultaten.

EXPERTCOLLEGE | Kennispartner

De algemene visie op content vanuit Infolearn is dat deze adaptief (inspelen op verschillende leerbehoeften en kennisniveaus) en vraaggestuurd is. Hiermee wordt de meest effectieve wijze van leren bereikt. Een contentpartner van Infolearn is ExpertCollege; deze contentleverancier handelt volgens de visie van Infolearn. ExpertCollege heeft diverse bibliotheek en de populairste onder de klanten van Infolearn is de Essentials bibliotheek.

SEP | Gemeentepartner

Samen met SEP, specialist op het gebied van leren en ontwikkelen binnen de gemeentesector, biedt Infolearn complete leeroplossingen aan. De samenwerking, waarbij kennis en ervaring optimaal gedeeld worden, zorgt voor een aanbod dat perfect aansluit op de specifieke wensen binnen de sector.

GoodHabitz | Kennispartner

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling biedt GoodHabitz een hoogwaardig aanbod van online trainingen aan. De samenwerking betekent dat alle online trainingen van GoodHabitz, toegankelijk gemaakt kunnen worden in ons leer- en ontwikkelplatform Novio Concept. Medewerkers van onze klanten kunnen, naast het volgen van vakinhoudelijke trainingen, op een toegankelijke en vooral leuke manier aan hun persoonlijke vaardigheden werken. Een absolute verrijking van de leeromgeving!

GoodHabitz Infolearn partner
IJK-partner Infolearn

IJK | Kennis- en implementatiepartner

Samen met IJK (onderdeel van de Driessen Groep) helpen we organisaties in de publieke sector om processen rondom leren en ontwikkelen overzichtelijk en efficiënter te maken. Met onze oplossingen bevorderen we de deskundigheid op de werkvloer en wordt de opleidingsadministratie een stuk eenvoudiger.