DetailresultGroep - Infolearn
980
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-980,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Detailresult Groep | Zakelijke dienstverlening

Meerdere vestigingen, BV’s, uiteeindlopende behoeften en scholingsprofielen, sturing op talent en competenties: Detailresult Groep zet met Infolearn samen de stap in het centraal organiseren van leren en ontwikkelen. 22.000 medewerkers, vanuit het DC tot en met het kantoor, van Dirk van de Broek maar ook Dekamarkt; iedereen zal vanaf deze zomer leren en ontwikkelen in de nieuwe leeromgeving genaamd Detailresult Groep Academy.

 

Met de introductie van de vernieuwde Detailresult Groep Academy, is er een nieuwe onderwijskundige visie op leren en ontwikkelen tot stand gekomen. Het uitgangspunt van de nieuwe visie is het 70-20-10 principe van Charles Jennings. Deze visie sluit naadloos aan op de mogelijkheden van Infolearn’s leer- en ontwikkeloplossing.

70-20-10 principe

Met de invulling van de leeromgeving voor Detailresult Groep staat leren op de werkvloer centraal, waarbij performance support dit ondersteunt en formele leeractiviteiten alleen voor kritische taken worden ingezet. Het geordend aanbieden van stukjes informatie wordt afgestemd op de ‘5 Moments of Need’ om werken en leren te integreren. Door van en met elkaar te leren en de werkvloer te benutten als leeromgeving ontstaat er een lerende organisatie waar leren en ontwikkelen continu centraal staan.

 

Om dit principe te waarborgen vindt er vier keer per jaar een uitgebreide ontwikkelsessie plaats met Infolearn. Tijdens deze sessies kijken we gezamenlijk naar onder andere de invulling van competentiemanagement, het faciliteren van functionerings- en voortgangsgesprekken, en de inzet van een leerlingvolgsysteem voor een BBL traject. Daarnaast hebben we als speerpunt staan om samen de integratie van de leer- en ontwikkeloplossing met de huidige BI-Tool van Detailresult Groep te realiseren.