Diakonessenhuis - Infolearn
956
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-956,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Diakonessenhuis | Ziekenhuis

In het afgelopen jaar heeft Infolearn zich onder andere samen met Diakonessenhuis Utrecht  gefocust op kwaliteitverbetering met ondersteuning vanuit het Novio Concept. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen; toezichthoudende organisaties zijn zeer tevreden met de resultaten en rapportages vanuit het leer- en ontwikkelplatform.

 

Doordat er te allen tijde inzage is in alle scholingsresultaten van de gehele organisatie, wordt continu de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening van de organisatie bewaakt. De bekwaam- en bevoegdheid van elke medewerker wordt inzichtelijk gemaakt en herscholing wordt gesignaleerd en geregistreerd. Een organisatie kan toezichthoudende organisaties, zoals de Inspectie van Volksgezondheid (IGZ), NIAZ, JCI, arbo inspectie, et cetera, op ieder gewenst moment een up-to-date overzicht geven van de deskundigheid van het personeel.

Vormgeven van het CMT

De kwaliteit van het Novio Concept heeft zich in veel praktijksituaties bewezen; meerdere organisaties hebben reeds inspecties of audits gehad en door middel van het leer- en ontwikkelplatform met de bijbehorende rapportages waren zij in staat om direct de juiste verantwoording te geven aan de inspectie. Een mooi voorbeeld is hoe Diakonessenhuis Utrecht het Novio Concept inzetten om de bekwaamheid en herscholing voor het Convenant Medische Technologie (CMT) vorm te geven.