Gemeente Academie - Infolearn
990
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-990,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Gemeente Academie | Zakelijke dienstverlening

SEP is een belangrijke opleider binnen de gemeente-sector. SEP biedt een breed scala aan blended learning scholingen aan bij diverse gemeentes. Met de keuze voor de leer- en ontwikkeloplossing voor de inrichting van de Gemeente Academie heeft SEP sinds 2017 de next step gezet.

 

De Gemeente Academie heeft een multifunctioneel karakter door de verschillende dimensies waar het voor gebruikt wordt. Medewerkers kunnen op eigen initiatief of in samenspraak met manager besluiten om trainingen te volgen binnen de Gemeente Academie. De medewerkers binnen de Gemeente Academie hebben een eigen dossier waar zij inzage hebben in hun voortgang. De manager kan ook toegang krijgen tot de rapportages met betrekking tot zijn medewerkers.

Gepersonaliseerde omgeving

Naast de mogelijkheid om een gebruik te maken van de (standaard) Gemeente Academie, kan een gemeente ervoor kiezen om een gepersonaliseerde omgeving te implementeren. De content is gelijk, deze wordt middels een LTI-koppeling ontsloten en geplaatst in de gewenste leeromgeving.

 

Vooraf wordt afgestemd hoe de toegang wenst te zijn tot de scholingen, hoe de inrichting van de dashboards is en welke rapportagemogelijkheden er dienen te zijn.

 

Voorbeelden van deze gepersonaliseerde omgevingen zijn onder andere Gemeente Nijmegen, Gemeente Meierijstad en de Verkiezingsacademie.