Irisnet - Infolearn
994
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-994,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Irisnet | Ziekenhuis

Irisnet is de koepel van openbare Brusselse ziekenhuizen. Deze vijf ziekenhuizen, onder andere St. Pieter Ziekenhuis en het UVC Brugmann zijn verdeeld over 11 sites over het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In 2015 ging Irisnet met een openbare aanbesteding op zoek naar een leer- en ontwikkelplatform op maat voor haar 10.000 medewerkers. Hierbij werd Infolearn gekozen op basis van mogelijkheden, innovatie, flexibiliteit, mogelijke koppelingen met andere systemen en de prijs/kwaliteitverhouding.

Leren in de Iris-Academy

De leer- en ontwikkelomgeving van Irisnet, de Iris-Academy, is gebaseerd op Infolearn’s oplossing. De oplossing is geïmplementeerd met inbegrip van talentmanagement. Zo wordt er naast de verplichte bij- en nascholing ook de focus gelegd op de doorontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast is het een multisite oplossing. Dit betekent dat er twee subomgevingen zijn voor twee ziekenhuisgroepen binnen Irisnet. Op deze wijze leren de medewerkers van CHU Bel en IZZ in hun eigen leeromgeving, met de look & feel van hun eigen organisatie.