Meander Medisch Centrum - Infolearn
772
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-772,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

 

Meander Medisch Centrum | Ziekenhuis

Een organisatie, zoals het Meander Medisch Centrum, is verplicht de kwaliteit van hun dienstverlening te borgen en ervoor zorgen dat de medewerker zich continu kan ontwikkelen. Binnen Meander Medisch Centrum wordt daarom sinds vier jaar met volle tevredenheid met de leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn gewerkt.

 

Ruim 4.000 medewerkers maken dagelijks gebruik van deze omgeving. Deze wordt op diverse manieren gebruikt, namelijk voor bij- en nascholing, talentontwikkeling en competentiemanagement. In de eerste 12 maanden zijn er bijna 10.000 leerpaden voltooid; een groot succes dus.

Leeromgeving

Binnen dit project is er ook een succesvolle koppeling tussen het e-HRM-systeem tot stand gekomen. Meander werkte reeds met AFAS, waar Infolearn de handen ineen mee heeft geslagen om de koppeling tussen beide systemen zo optimaal mogelijk in te richten. Dankzij deze koppeling ontstaat er een geïntegreerde plug en play oplossing. Dit wordt tot stand gebracht door de ontwikkeling van standaard connectoren die direct voorzien in de overdracht van de benodigde data vanuit AFAS naar Infolearn en desgewenst vice versa.

 

Hiermee wordt niet alleen de benodigde informatie uit AFAS naar het LMS verstuurd, maar kunnen bijvoorbeeld ook de eindresultaten automatisch naar het AFAS-dossier van de medewerker teruggeschoten worden. Op deze manier ontstaat er een continue scholingscyclus die ondersteund wordt vanuit zowel AFAS als Infolearn en waar de organisatie en haar medewerkers geen omkijken naar hebben.