Sensire - Infolearn
961
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-961,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Sensire | Zorginstelling

Met de organisatievisie Bewogen Bewegen kiest Sensire nadrukkelijk de weg van eigen verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Binnen Sensire is men ervan overtuigd dat medewerkers in staat zijn zelf keuzes en afwegingen te maken. Bij deze visie hoort uiteraard een leerconcept waarbij de medewerker zelf verantwoordelijk is voor het op peil houden van zijn of haar kennisniveau.

 

Om deze visie kracht bij te zetten moet de medewerker uiteraard wel ondersteund worden om deze verantwoordelijkheid te nemen. Met Infolearn’s leer- en ontwikkeloplossing in combinatie met de visie op leren binnen Infolearn heeft Sensire in een kort tijdsbestek al haar medewerkers meegekregen in bij- en nascholing middel blended learning.

Dagelijks gebruik

Binnen Sensire maken dagelijks bijna 3.000 medewerkers gebruik van de leer- en ontwikkeloplossing. Sensire heeft ervoor gekozen om, naast de 2e lijnshelpdesk, ook de eerste lijnshelpdesk uit te besteden aan Infolearn. Zo wordt Sensire ontlast met betrekking tot vragen en opmerkingen van medewerkers en kan de focus gelegd worden op de (door)ontwikkeling van de medewerker.

 

Next steps

Momenteel worden de next steps gezet met de leer- en ontwikkeloplossing; werkplekleren, performance support en de integratie van leerlingen (met de gehele stagebegeleiding!) in de leeromgeving van Sensire.