Suriname - Infolearn
998
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-998,page-child,parent-pageid-678,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Zorgen dat de klant tevreden is; daar doen we het voor.”

Suriname | Overig

In Suriname is er gestart met de implementatie van 16 leeromgevingen, gebaseerd op het Novio Concept, bij alle Surinaamse ziekenhuizen, verpleeg- en thuiszorgorganisaties, het Ministerie van Volksgezondheid en het landelijk opleidingsinstituut Covab.

 

In Suriname is gekozen voor de multisite-oplossing; één hoofdomgeving met meerdere subomgevingen. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de content centraal beheerd middels een LTI-koppeling. Dit zorgt niet alleen voor een efficiëntieslag in de (opleidings)administratie, maar ook in het onderhoud. Tevens kunnen de rapportages gedraaid worden per instelling of ziekenhuis. Dankzij de multisite-oplossing beschikt Suriname per organisatie over een eigen leeromgeving (inclusief look & feel), die allen via één centrale plek beheerd kunnen worden.

Landelijk kwaliteitsregister

Aanvullend is een landelijk kwaliteitsregister ontwikkeld voor alle zorggerelateerde functies. Dit project in Suriname geeft Infolearn met het Novio Concept de kans om de kwaliteit van de zorg in Suriname te verbeteren.

 

Aan het project is een onderzoek gekoppeld, geïnitieerd door het NIVEL (Netherlands Institute for Health Services Research). De samenwerking is gestart in 2015 met een contract in de eerste instantie van 5 jaar.