Vacature: Business Developer / Relatiemaneger - Infolearn
3238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3238,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Een Business developer ziet overal kansen en mogelijkheden.”

Vacature Commercieel medewerker Infolearn Nijmegen
Vacature | Business Developer / Relatiemanager

Wil jij werken in een veelzijdige organisatie gedreven door innovatie? Ben jij klaar voor een functie waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en ontwikkeling? Ben je ambitieus en heb je zin om met je (commerciële) expertise bij te dragen aan ons team en onze groei? Dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wie zijn wij?

Met onze leer- en ontwikkeloplossingen helpen wij organisaties met vraagstukken rondom competenties, de ontwikkeling van hun medewerkers, inzicht in hun talenten en het vergroten van hun kennis. Als vooraanstaande en ambitieuze speler in de wereld van leer- en ontwikkeloplossingen zijn wij continu bezig met de kwalitatieve groei van onze organisatie.

 

Over de functie

Als business developer ben jij dagelijks in contact met bestaande en/of nieuwe klanten. Je bouwt dagelijks aan je netwerk in de sector(en) waarin je actief bent en ziet overal kansen en mogelijkheden. Je bent in staat om een relatie op te bouwen en te onderhouden op zowel operationeel als strategisch niveau.

 

Vanuit de relatie kan jij de wensen en behoeften in kaart brengen en vertaal jij dit naar onze oplossing. Hierbij is het achterhalen van de doelstellingen en visie van de organisatie essentieel voor de eerste stap naar een succesvolle samenwerking.

 

In de rol van business developer heb jij affiniteit met het aanbieden van IT-oplossingen en ga je voor een lange termijn relatie met de klant. Je bent in staat om gevraagd en ongevraagd advies te geven passend bij de visie onder onze oplossing.

 

Wie ben jij

  • Je hebt minimaal HBO werk-/denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als sales-/accountmanager;
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands;
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.

 

Wat bieden wij

  • Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie;
  • Open en informele bedrijfscultuur, hecht team;
  • Veel zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast geworden?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Zeynep Bal, HR Adviseur, via hr@infolearn.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –