Vacature: Commercieel medewerker - Infolearn
3247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Telefonisch de juiste oplossing adviseren – gevraagd en ongevraagd – om het leren en ontwikkelen te bevorderen.”

Vacature Commercieel medewerker Infolearn Nijmegen
Vacature | Commercieel medewerker

Wil jij werken in een veelzijdige organisatie gedreven door innovatie? Ben jij klaar voor een functie waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en ontwikkeling? Ben je ambitieus en heb je zin om met je (commerciële) expertise bij te dragen aan ons team en onze groei? Dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wie zijn wij?

Met onze leer- en ontwikkeloplossingen helpen wij organisaties met vraagstukken rondom competenties, de ontwikkeling van hun medewerkers, inzicht in hun talenten en het vergroten van hun kennis. Als vooraanstaande en ambitieuze speler in de wereld van leer- en ontwikkeloplossingen zijn wij continu bezig met de kwalitatieve groei van onze organisatie.

 

Over de functie

In de functie van commercieel medewerker adviseer je telefonisch, gevraagd en ongevraagd, de juiste oplossing om het leren en ontwikkelen te bevorderen. Niet met snelle verkooppraatjes, maar op basis van kennis en professionaliteit. Je weet wat er speelt bij de leads/klanten en je signaleert verkoopkansen.

 

Je weet als geen ander hoe je telefonisch potentiële klanten moet overtuigen om met ons verder in gesprek te gaan, zoals middels een demo op locatie. Word jij enthousiast van telefonisch de eerste relatie op te bouwen en het vertrouwen van de klant te winnen? Dan hebben we jou nodig in ons team!

 

Wie ben jij

  • Je hebt MBO/HBO werk-/denkniveau;
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.

 

Wat bieden wij

  • Een leuke flexibele, klant- en servicegerichte organisatie;
  • Open en informele bedrijfscultuur, hecht team;
  • Veel zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast geworden?

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Zeynep Bal, HR Adviseur, via hr@infolearn.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –