Vacature: commercieel medewerker bij Infolearn
3247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Pas (of bijna) afgestudeerd en toe aan een uitdagende commerciële functie met veel doorgroeimogelijken?”

Vacature Commercieel medewerker Infolearn Nijmegen
Vacature | Commercieel talent met groeiambities! (24-40 uur)

Wil jij werken in een software organisatie gedreven door innovatie, leren en ontwikkelen? Ben jij klaar voor een functie waar veel ruimte is voor creativiteit, zelfstandigheid en ontwikkeling? Ben je ambitieus en heb je zin om met je (commerciële) expertise bij te dragen aan ons team en onze groei? Dan ontmoeten wij jou graag!

 

Wie zijn wij?

De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn speelt in op zowel alle praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen. Met een enthousiast team van 30 ervaren medewerkers – zoals consultants, onderwijskundigen, relatiemanagers, support medewerkers, ontwikkelaars en vormgevers – hebben wij allerlei experts in huis waarmee we op efficiënte wijze onze leer- en ontwikkeloplossing bij klanten implementeren.

 

Over de functie

In de functie van commercieel medewerker leg jij de eerste relatie met onze potentiële klanten. Deze relatie bouw je niet op met het snel willen scoren van een afspraak, maar op basis van kennis en professionaliteit. Je weet wat er speelt bij de leads/klanten en signaleert verkoopkansen. Je hebt een belangrijke en een centrale rol binnen het salesteam en ondersteunt de relatiemanagers bij het uitwerken van projectvoorstellen. Daarnaast vervul je een belangrijke rol bij aanbestedingen en bent nauw betrokken bij het behalen van de salesdoelstellingen. Jij krijgt gelijk jouw eigen klantenportefeuille. Vanuit de functie van commercieel medewerker kun je binnen 1-1,5 jaar doorgroeien naar de functie van Accountmanager of Relatiemanager.

 

Je weet als geen ander hoe je telefonisch potentiële klanten moet overtuigen om met ons verder in gesprek te gaan, bijvoorbeeld door demo’s op locatie in te plannen. Word jij enthousiast van telefonisch de eerste relatie op te bouwen en het vertrouwen van de klant te winnen? Dan hebben we jou nodig in ons team!

 

Wie ben jij

  • Je hebt MBO/HBO werk-/denkniveau;
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.

 

Wat bieden wij

  • Een uitdagende functie bij een leuke, flexibele, klant- en servicegerichte organisatie;
  • Een duidelijk groeipad naar de volgende stap in jouw carrière;
  • Open en informele bedrijfscultuur, waardering voor goede ideeën, hecht team;
  • Veel zelfstandigheid in de uitoefening van je functie met veel ruimte voor initiatief;
  • Marktconform salaris, bonus, pensioenopbouw, et cetera.

 

Enthousiast geworden?

Wil je een indruk van onze organisatie? Kijk dan eens verder rond op onze website en/of LinkedIn-pagina.

 

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van Zeynep Bal, HR Adviseur, via hr@infolearn.nl. Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.

 

– Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld –