Webinar EPA-portfolio

Entrustable Professional Activities in de leeromgeving

Door onderwijsvernieuwing in de CZO-opleidingen ontstaat er een heel nieuwe manier van opleiden: niet denken in bekwaam of niet bekwaam, maar autorisatieniveaus als basis. Omdat Infolearn gelooft in een leven lang leren, hebben we (samen met CZO Flex Level) goed nagedacht over hoe EPA’s een plek kunnen krijgen binnen het leerplatform.

We organiseren eind september twee webinars voor klanten én andere geïnteresseerde organisaties om alles te weten te komen over het EPA-portfolio.


Schrijf je in: EPA-portfolio webinar

Nieuwsgierig naar een demo van de mogelijkheden en de onderliggende visie? In een openbare webinar laten we je kennismaken met ons EPA-portfolio en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Schrijf je in voor een online webinar op dinsdagmiddag 28 september (15:15u – 16:00u) of donderdagochtend 30 september (10:30u – 11:15u).

Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je binnenkort een persoonlijke agenda-uitnodiging.


    Van start met het EPA-portfolio?

    Werkt jullie organisatie al met het leerplatform van Infolearn? Dan kan de nieuwe groep studenten die start met hun opleiding, na hulp en advies van Infolearn bij de inrichting, het EPA-portfolio in jullie huidige leerplatform gaan gebruiken. Zo verloopt alle registratie en inzage centraal! Lees meer in deze infographic.

    CZO Flex Level

    Infolearn heeft in 2020 en 2021 meerdere keren met CZO Flex Level meegedacht over hoe EPA’s een passende plek kunnen krijgen in een digitaal portfolio. De overlap met het PvE van CZO Flex Level is groot; ons leerplatform kan zowel de theorie als de praktijk rondom EPA’s ondersteunen.