Alrijne Zorggroep

Ontwikkeling volledig geïntegreerd en centraal leerecosysteem

Alrijne liep tegen een aantal problemen aan. Het leerlandschap was bijvoorbeeld behoorlijk versnipperd, waardoor medewerkers het overzicht verloren. Daarnaast lag de focus te veel op het uitvoeren van verplichte modules in plaats van op het uitdagen van medewerkers om zich continu te blijven ontwikkelen.

Alrijne, Xprtise en Infolearn hebben samen een volledig geïntegreerd en centraal leerecosysteem ontwikkeld. Het is een vervolgstap en verdieping op doelen van de Alrijne Academie en levert – naast positief gedrag en een gezonde werkcultuur – een belangrijke bijdrage aan de lerende organisatie. En dat niet alleen: het effect is ook merkbaar in de organisatiedoelstellingen en de prestatie van medewerkers.

Infolearn heeft een specifieke leeromgeving (door) ontwikkeld en beheerd vanaf een blanco blad. De leeroplossingen worden in eigen beheer ontwikkeld en zijn daardoor volledig onafhankelijk. En juist díe onafhankelijkheid en daarmee flexibiliteit is essentieel bij een innovatieve maatwerkontwikkeling. Het proces was voortdurend in beweging en we hebben samen bijgesteld en aangepast naar de realiteit van vandaag en de wensen van morgen.

Caroline Luijbregts (Alrijne Zorggroep)