Leer- en ontwikkelthema’s

Stimulerende en persoonlijke leeromgeving

Wij geloven in de kracht van een persoonlijke leeromgeving die medewerkers eigen regie en verantwoordelijkheid over hun ontwikkeling geeft. De software bevat alle mogelijkheden om het als een Learning Management Systeem (LMS) óf meer als een modern Learning eXperience Platform (LXP) in te richten.

Onze klanten richten dit LXP voor allerlei verschillende doeleinden in. Klik hieronder op een thema om te ontdekken hoe zij de mogelijkheden benutten.

Geïntegreerde oplossing

Online leren is voor veel medewerkers inmiddels de standaard. Onze software biedt organisaties een oplossing waarmee alle mogelijke leerinterventies een plek krijgen en 24/7 gemanaged kunnen worden. Het leerplatform is bovendien goed te koppelen met allerlei (HR-)systemen.

Intensief contact met onze klanten leidt tot een gebruiksvriendelijke inrichting op maat. Hierdoor kan iedere medewerker op elk moment zelf aan de slag op zijn eigen manier.

Werkplekleren

Doorlopend informeel leren, ook online

Werknemers hebben veel baat bij alle dagelijkse sociale interacties op de werkvloer; door met hun collega’s in gesprek te gaan leren zij met elkaar meedenken, kritische vragen stellen en discussies voeren. Collega’s zoeken ook steeds vaker contact via fora en andere online platforms waardoor informeel leren ook daar een prominente plek inneemt.

Experts worden ingezet om intensief mee te kijken op de werkvloer.

Om informeel leren te stimuleren, faciliteert onze klant Meander Medisch Centrum al jaren De Week van het meekijken. Zo’n week is voor het ziekenhuis altijd een intern feestje en is bovendien een enorme boost voor het gebruik van de leeromgeving.

Leren in de dagelijkse workflow integreren

Professionals willen de mogelijkheid om op elk device overal en altijd te leren. Dit zorgt ervoor dat zij zekerder handelen en het komt de kwaliteit van het werk ten goede.

Als een werknemer er even niet meer uitkomt in HiX, dan is hij nu in twee kliks bij het filmpje dat hem op de werkvloer verder gaat helpen. Zo wordt het LMS een tool die heel breed ondersteunt.

Radiotherapiegroep biedt met behulp van Performance Support op elk moment ondersteuning op de werkvloer. Omdat er al veel instructiefilmpjes en demo’s waren voor het HiX-leerpad, kon de organisatie die video’s in logische delen opknippen en beschikbaar stellen.

Gelijktijdig werken én leren

Theorie combineren met stages op de werkvloer

Voor het bijscholingsproject PentaPlus gaan 76.000 Belgische zorgkundigen vijf e-learningmodules en een stage van 75 uur doorlopen. Er is gekozen voor het leerplatform van Infolearn om de theoretische scholing zo efficiënt mogelijk te doorlopen, waardoor de zorg voor patiënten uiteindelijk zo min mogelijk onder druk komt te staan.

Handelingen direct beoordelen en toetsen

Werkplekleren is tijdens de implementatie bij ziekenhuis AZ Diest direct geïntegreerd in de leeromgeving. Zo faciliteren én registreren zij leren op de werkvloer, en kunnen assessoren medische handelingen en andere vaardigheden op alle devices online beoordelen en aftoetsen.

In gesprek over werkplekleren?

Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer +31 (0)24 737 0531, stuur ons een e-mail of laat hieronder een bericht achter.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.