Over ons

Leren, ontwikkelen en innoveren met Infolearn

Geïntegreerde oplossing

Medewerkers die continu de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen zijn zekerder van zichzelf, voelen zich gelukkiger en presteren beter. Daarom ontwikkelen en implementeren wij – mede dankzij de waardevolle input van onze klanten – een geïntegreerde oplossing zodat iedereen effectief en efficiënt kan leren, ontwikkelen en innoveren.

Zo dragen we met onze software bij aan organisatiedoelstellingen in allerlei sectoren op het gebied van compliance, blended learning, werkplekleren, reflecteren en meer.

Gedeeld eigenaarschap

Met een ambitieus team van ongeveer veertig medewerkers zijn we actief in zowel Nederland als België. We geloven sterk in gedeeld eigenaarschap onder collega’s, klanten en partners, wat zich binnen Infolearn uit in de proactieve mentaliteit. We streven gezamenlijke doelen na, maar wel vanuit ieders expertise en eigen verantwoordelijkheid.

Duurzame relaties onderhouden we door transparante afspraken, (online) kennisevents en intensief contact met de Relatiemanager. Zo weten we continu wat er speelt.

Veelzijdig klant- en partnernetwerk

200+ klanten; van zakelijk tot zorg

Ruim 200 organisaties zetten de modulaire leeromgeving in op een manier die past bij hun specifieke (strategische) vraagstukken en behoeften op de korte en langere termijn.

Klanten profiteren van:

  • Een modulaire oplossing op basis van SaaS en SLA.
  • (Online) kennisevents en het InnovatieNetwerk.
  • Ons Klantportaal met een Kennisbank die 24/7 beschikbaar is.

Totaaloplossing met diverse partners

Dankzij samenwerking met partners als AFAS, MadLogic, IJK, Edubookers en vzw Vorm kunnen we onze klanten optimaal voorzien van de best passende totaaloplossing.

Voor e-learningcontent werken we intensief samen met diverse partners zoals ExpertCollege, GoodHabitz en VIVES Hogeschool.

Bovendien zijn er veel mogelijkheden om de oplossing te integreren met kwaliteitsregisters, tools en software. Ook is Infolearn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Maak kennis met Infolearn

Samen werken we effectief naar gezamenlijke doelen toe.

Het Infolearn-team bestaat uit ervaren Ontwikkelaars, Business Developers, Relatiemanagers, Consultants en Customer Support-medewerkers. Daarmee hebben wij alle expertise om een innovatieve oplossing te ontwikkelen, implementeren, optimaliseren en klanten en partners daarin de juiste ondersteuning te bieden. Net als onze oplossing, is ook ons HR-beleid innovatief en vooruitstrevend; een vierdaagse werkweek is bij Infolearn de norm. Want gelukkige medewerkers zijn duurzaam inzetbare medewerkers!

Wil je het team komen versterken?

We zijn altijd op zoek naar talent! Ben jij een goede aanvulling op ons team maar ben je (nog) geen vacature van ons tegengekomen die bij jou past? Verstuur dan een open sollicitatie met je CV en een duidelijke motivatie naar hr@infolearn.nl, en wie weet maken we binnenkort persoonlijk kennis.

Het informele contact en de interesse in elkaar heeft voor mij een grote rol gespeeld om hier te gaan werken. Er wordt ook gekeken naar wat ik kan bereiken, waardoor een langere loopbaan bij Infolearn aantrekkelijk is!