Bijzonder eenvoudig leerplatform

Gebruiksvriendelijke leeromgeving voor alle medewerkers

Plug-and-play

Behoefte aan een overzichtelijk leerplatform inclusief content? Dan is deze plug-and-play oplossing van Infolearn echt iets voor jullie (zorg)organisatie! We richten alle werkvormen naar wens voor jullie in om te komen tot de perfecte blend. Zo kunnen jullie al binnen acht weken live met een volledig ingerichte leeromgeving.

Ook na livegang kan Infolearn het leerplatform voor jullie beheren. Hierdoor hoeven jullie nauwelijks energie te steken in het up-to-date houden van jullie eigen leeromgeving. Een eigen functioneel beheerder (met veel kennis van ons leerplatform) is bij het aanschaffen van deze plug-and-play oplossing dus niet nodig.

Inclusief content

Alle content van jullie leveranciers richten we direct in. Nieuwe leerpaden, profielen en extra modules kunnen jullie doorlopend aanvragen en laten toevoegen.

Nieuwsgierig? Vraag dan hieronder een kennismaking aan bij Erik en hij toont jullie op korte termijn de mogelijkheden.


Kennis maken

Een kennismaking duurt slechts 30 minuten en geeft jullie een goed beeld van de leeromgeving en jullie keuzes daarin. Laat hieronder je gegevens achter en geef aan wanneer een online afspraak uitkomt. Erik van Essen, Inside Salesmedewerker bij Infolearn, neemt dan zo snel mogelijk contact op om dit in te plannen.


    Meer informatie

    In onderstaande infographic lees je alvast wat de plug-and-play oplossing precies inhoudt.

    Je kan het pdf-bestand downloaden en delen met een collega.