EPA-portfolio: aan de slag met EPA’s

Entrustable Professional Activities in de leeromgeving

Door onderwijsvernieuwing in de CZO-opleidingen ontstaat er een heel nieuwe manier van opleiden: niet denken in bekwaam of niet bekwaam, maar autorisatieniveaus als basis. Omdat Infolearn gelooft in een leven lang leren, hebben we (samen met CZO Flex Level) goed nagedacht over hoe EPA’s een plek kunnen krijgen binnen het leerplatform.

Nieuwsgierig naar een demo van de mogelijkheden en de onderliggende visie? Neem contact met ons op om alles te weten te komen over het EPA-portfolio!

Gelaagdheid van medisch handelen

Van start met het EPA-portfolio?

Werkt jullie organisatie al met het leerplatform van Infolearn? Dan kan de nieuwe groep studenten die start met hun opleiding, na hulp en advies van Infolearn bij de inrichting, het EPA-portfolio in jullie huidige leerplatform gaan gebruiken. Zo verloopt alle registratie en inzage centraal! Lees meer in deze infographic.

CZO Flex Level

Infolearn heeft in 2020 en 2021 meerdere keren met CZO Flex Level meegedacht over hoe EPA’s een passende plek kunnen krijgen in een digitaal portfolio. De overlap met het PvE van CZO Flex Level is groot; ons leerplatform kan zowel de theorie als de praktijk rondom EPA’s ondersteunen.