Infolearn - Infolearn
515
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-515,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

“Vanuit een passie voor leren samen innoveren.”

Visie op leren

Wij geloven dat personen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf, hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk. Tegelijkertijd zijn wij ons ervan bewust dat intrinsieke motivatie nodig is om eigen ontwikkelmogelijkheden ook daadwerkelijk te benutten.

 

Vanuit de organisatie worden diverse middelen ingezet om dit te faciliteren (zoals een leer- en ontwikkeloplossing!), waarbij de werknemer zelf verantwoordelijkheid krijgt over zijn ontwikkelproces.

 

Omdat we geloven in gedeeld eigenaarschap, werken we intensief samen mét de klant om dit te bereiken; tevreden werknemers welke continu bezig zijn met leren en ontwikkelen!

Leren door werken0%
Leren via coaching en feedback0%
Leren via trainingen en cursussen0%

Veelzijdig bureau met een passie voor leren

Vanuit een onderwijskundig perspectief ontwikkelen wij een innovatieve leer- en ontwikkeloplossing, welke op een efficiënte wijze wordt geïmplementeerd binnen de organisatie. Leren, ontwikkelen en innoveren staat centraal; van de individuele medewerker tot aan samen met klanten en partners werken aan de next steps van de leer- en ontwikkeloplossing! Opdrachten bestaan uit de implementatie van eenvoudige plug & play variant tot een complete, geïntegreerde leer- en ontwikkeloplossing inclusief diverse koppelingen en content. Na implementatie werken we samen aan het succes in de organisatie, ondersteunende services en de doorontwikkeling van de oplossing.

 

Wist je trouwens dat we innovatie als rode draad hebben door onze gehele bedrijfsvoering, zodat de oplossing altijd up-to-date is en inspeelt op de laatste trends in het domein leren en ontwikkelen? Denk hierbij aan performance support, ruimte voor pre- en onboarding, een digitale gesprekkencyclus en het faciliteren van een strategische personeelsplanning.

1965

Oprichting Instituut Groothedde

2002

Start met innovatieve leeroplossingen, zoals Moodle implementaties

2009

E-learning gerelateerde zaken worden vanaf nu aangeboden vanuit Infolearn

2012

Introductie van Moodle+; een uitbreiding op een traditionele Moodle omgeving

2016

Introductie van een complete leer- en ontwikkeloplossing

Vandaag

4 landen, 160 implementaties, van Zorg tot Industrie, divers partnernetwerk

Het team van Infolearn

Met ons enthousiaste team van 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, relatiemanagers, ontwikkelaars, vormgevers en trainers, hebben wij de kennis in huis om op een efficiënte wijze van het veelzijdig product, de leer- en ontwikkeloplossing, te implementeren.

 

Graag bij ons komen werken? We zijn altijd op zoek naar talent! Stuur een openstaande sollicitatie middels de contactpagina naar ons op en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geloven in het leren en ontwikkelen van de medewerkers, kennisoverdracht, het beste in ieder naar boven willen halen, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen; dit is ons DNA, onze passie. Hier geloven we in.

 

Middels donaties aan bijvoorbeeld derde wereldlanden (zoals Nepal) voor een computerleslokaal, afvalscheiding in de kantine of het rijden van elektrische auto’s; een betere wereld begint bij onszelf. Wist je trouwens dat klanten mee mogen stemmen voor de grote kerstdonatie elk jaar?