Webinar: Waardevol rapporteren

Wil jullie organisatie de volgende stap zetten met (HR) data?

De behoefte aan gerichte stuurinformatie wordt steeds groter en is een logisch gevolg van meer eigen regie voor de medewerkers. Gegevens uit het leerplatform zijn bovendien in een bredere context te gebruiken, bijvoorbeeld door de relatie te leggen met verzuim- of uitstroomcijfers. Hierdoor komt de waarde van de data uit het leerplatform optimaal tot zijn recht.

Infolearn organiseert in dit kader een webinar op donderdagmiddag 10 maart.


Programma en inschrijving

Benieuwd naar hoe je data waardevol kunt inzetten? In het webinar deelt HR data-expert Bart Uijttenboogaart van PurpleHRM zijn kennis. Daarna krijg je van Infolearn-klanten concrete voorbeelden uit de praktijk. Het webinar wordt praktisch ingestoken en biedt handvatten en tools om jullie organisatie mee te nemen in de mogelijkheden van het leerplatform, analyses buiten de leeromgeving én data in het algemeen.

Geef je hieronder op voor het webinar op 10 maart (15:00u – 16:00u). Je ontvangt dan binnenkort een persoonlijke agenda-uitnodiging voor deelname aan het webinar. Neem gerust contact op met onze Customer Support (helpdesk@infolearn.nl) in het geval van vragen of wanneer het inschrijven niet lukt.


    Voorbeeld rapportage in de leeromgeving