EPA-gericht opleiden

EPA-gericht opleiden met het Ontwikkelportfolio van Infolearn

In onze leer- en ontwikkeloplossing bieden wij eindgebruikers grip en inzicht op hun leren en ontwikkelen. Naast een dashboard op kwalificaties en vakbekwaamheden voor vaste medewerkers, ondersteunen we ook leerlingen en studenten bij hun stage of (vervolg)opleiding.

EPA Dashboard
Voorbeeld EPA Dashboard in de leeromgeving

Programma en inschrijving

Wil je zien hoe Infolearn EPA-gericht opleiden voor medewerkers én werkbegeleiders ondersteunt? Onze collega en EPA-expert Aniek Theunissen verzorgt een kort webinar waarin ze de oplossing demonstreert. Het webinar vindt plaats op drie verschillende dagen, zo zit er hopelijk een passend moment voor je bij:

  • Maandag 21 november 13.30 – 13.50 uur
  • Dinsdag 29 november 16.00-16:20 uur
  • Donderdag 1 december 9:30 – 9:50 uur

Dit webinar is bedoeld voor een ieder die kennis wil maken met ons ontwikkelportfolio of specifiek geïnteresseerd is in onze inrichting van het EPA-portfolio.

Ben je geïnteresseerd maar kun je niet bij het webinar aanwezig zijn? Laat het ons weten om vrijblijvend een afspraak te maken.

Geef je hieronder op voor het webinar op . Je ontvangt dan binnenkort een persoonlijke agenda-uitnodiging voor deelname aan het webinar. Neem gerust contact op met onze Customer Support (helpdesk@infolearn.nl) in het geval van vragen of wanneer het inschrijven niet lukt.

    Kies een dag:
    Benader mij voor een persoonlijk gesprek over dit onderwerp

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.