Webinar | Implementeren = veranderen

Een positieve beweging creëren!

Hoe maak je van een (verander)project een positieve beweging? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers onderdeel willen zijn van die verandering? Bewustwording van (en grip op) wat er onder water speelt tijdens een veranderproces is erg waardevol.

Staan jullie aan de vooravond van een implementatie- of herinrichtingstraject? In de praktijk lopen die veranderprocessen en de opgestelde projectplanningen vaak niet synchroon. Onlangs deelde Implementatiedokter Petra Kuipers vol enthousiasme haar ervaringen en tips & tricks omtrent organisatieveranderingen met Infolearn-klanten en andere geïnteresseerde organisaties. Nieuwsgierig naar haar verhaal? Laat hieronder je gegevens achter en dan delen we de opname van het webinar met je!


Lessen uit het webinar

Eind 2021 maakten tijdens het webinar ongeveer 40 geïnteresseerden kennis met de inzichten van de Implementatiedokter. Het webinar werd praktisch ingestoken en bood hen concrete handvatten en tools om iedereen in hun organisatie mee te nemen in een veranderproces. Vervolgens kregen zij een heel leerzaam voorbeeld uit de praktijk van UMC Utrecht over ‘Project ULearn‘: de implementatie van hun leerplatform in 2018. Het uur werd afgesloten door de ervaringen die Infolearn zelf opdeed door invoering van de vierdaagse werkweek.

Laat je gegevens achter om de opname te ontvangen


    Implementatiedokter Petra Kuipers